Ingen kan väl ha missat att Eurovision Song Contest äger rum i Malmö? Alldeles nära arenan som kommer fyllas med människor, musik och glädje, ligger Tunstalls nordiska huvudkontor.

 



United by Care

maj 9, 2024

Precis som Eurovision förenar människor från olika länder och kulturer, hjälper våra lösningar till att skapa en bro mellan vårdgivare och brukare och säkerställer att alla har tillgång till den vård och stöd de behöver.

Som ett globalt företag delar vi visionen om enighet och inkludering. I mer än 65 år har vi varit pionjärer inom trygghetsskapande teknologi. Det förbättrar människors livskvalitet och ger trygghet i hemmet och på vårdboenden. Därigenom hjälper vi människor att fortsätta vara självständiga och göra egna aktiva val.

Vi finns i 18 länder, inklusive Sverige, Danmark, Finland, Norge, Spanien, Tyskland, Frankrike, Australien, Storbritannien, Irland, Belgien och Nederländerna. Vi är förenade i vår gemensamma vision att skapa en värld där människor har friheten att leva sina liv till fullo på en plats de själva valt - oavsett om det är en storstad som Malmö eller en avlägsen by.

I en värld som förändras snabbt är trygghetsskapande teknik viktigare än någonsin. Med en åldrande befolkning och stigande krav på vårdtjänster finns det ett ökande behov av personanpassade, förebyggande och effektiva vårdlösningar. Vi stöder över fem miljoner användare över hela världen. Våra lösningar möjliggör mer personanpassad vård, mer förebyggande vård genom att identifiera och hantera hälsoproblem innan de eskalerar, och mer effektiv vård genom att effektivisera arbetsflöden och minska onödiga sjukhusinläggningar.

1957 grundade Tunstall en liten TV- och radiobutik. 2024 har vår verksamhet utvecklats till något helt unikt. Dagens trygghetsskapande teknologi från Tunstall ger äldre personer en möjlighet att njuta av Eurovision Song Contest på sin egen TV, på en plats de kallar hemma.


Mångfald och jämlikhet i all ära, men just denna vecka hejar vi lite extra på Sverige! Go Sweden!

Lediga tjänster Norden/careers
Make a difference - join our team! - Tunstall Group

Om Tunstall

Vi erbjuder ett brett utbud av vård- och omsorgslösningar som är anpassade att ge människor i behov av vård och omsorg bättre livskvalitet

Läs mer

Arbeta hos oss

Vill du bygga framtidens vård & omsorg och skapa teknologiska innovationer?

Läs mer

Lifeline Digital

Ny teknik gör social interaktion enklare genom att anslutningar till andra enheter exempelvis smarta högtalare, surfplattor och smarta telefoner.

Läs mer